‘t Wijnstraatje, dé byEmy winkel is open!

byemy-winkel-wijnstraatje

 

Eindelijk is het dan zover, onze byEmy winkel ‘t Wijnstraatje in Utrecht is open!

In deze historische winkelstraat - dé oudste winkelstraat van Utrecht - vind je ons tussen vele andere speciaalzaken. Een unieke locatie om de wijnen van onze duurzame, kleine wijnmakers te verkopen en natuurlijk ook wijnen van grote, bekende wijnhuizen.
Dus zoek je een unieke wijn, ben je benieuwd naar het verhaal van een wijnmaker, heb je een wijn(spijs) advies nodig of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan langs op de Twijnstraat 42. Iedereen is van harte welkom en we zien je heel graag!

Officiële opening
Omdat we eerst nog even willen oefenen met alle winkelzaken ;-) volgt de officiële opening van de winkel iets later, dus houd onze website, social media en nieuwsbrieven goed in de gaten voor de definitieve datum.

De openingstijden van de winkel zijn:
maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag 11.00 tot 19.00 uur
donderdag en zaterdag 11.00 tot 20.00 uur
zondag 12.00 tot 18.00 uur

En natuurlijk kan je ALTIJD terecht op onze website byemy.wine en in de byEmy app.

Tot snel!
Het byEmy team

Geef een reactie